Kontroller SSL certifikat

Ved at besøge SSL Labs kan man få kontrolleret om sit eksisterende eller nyerhvervede SSL certifikat er sat korrekt op.
I nedenstående eksempel kontrolleres SSL certifikatet på vores hjemmeside https://itoverblik.dk

https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?viaform=on&d=itoverblik.dk

Bemærk at ovenståen kontrol kan tage op til et par minutter pga. grundigheden af kontrollen.

Ved evt. spørgsmål bedes I kontakte supporten via vores support kanaler.
  • kontroller ssl, valider ssl, valider, kontroller, virker mit certifikat, certifikat, validate ssl, certificate, ssl