Opsætning af mail klient - Virtualmin

Du skal benytte de info som du har modtagt ved oprettelsen af din service for at sætte din mail klient op.
Hvis du mangler disse bedes du kontakte support for at få gensendt oplysningerne.
Du opretter mail konti via web administrationen til din løsning som kan tilgås via dit kundeområde.

Bemærk at domain.tld skal udskiftes til dit eget domænenavn, f.eks. mitnavn.dk

[Mail server detaljer]
Email domæne navn: mitnavn.dk
SMTP server: [server navn angivet i velkomst mail]
SMTP port: 25
POP3 server: [server navn angivet i velkomst mail]
POP3 port: 110
IMAP server: [server navn angivet i velkomst mail]
IMAP port: 143

[SMTP port 25 blokeret]
Hvis din ISP har blokeret for SMTP port 25, skal du benytte port 366 i stedetfor.
Guide til opsætning af Outlook : https://itoverblik.dk/support/
Guide til opsætning af iPad : https://itoverblik.dk/support/

[Webmail adgang]
Webmail access: http://webmail.domain.tld

[Yderligere guides]
Vi henviser ligeledes til guiden herover for opsætning af alternativ SMTP port.
Dit brugernavn vil være det der står inde i bruger administrationen og dit valgte kodeord.

• mail, klient, outlook, smtp, pop3, imap, webmail, smtp blokeret